MOLDE-ROSENBORG 2-0

AKER STADION (adressa.no) :RBK la inn en skikkelig sluttspurt på Aker stadion søndag kveld. Men istedenfor en redusering i sluttminuttene, scoret Molde tre minutter på overtid og punkterte kampen.

Jevn kamp

— Det ser vanskelig ut nå, men det er fortsatt muligheter. Jeg tror Molde kommer til å få det tøft borte mot Tromsø, sier Reginiussen som kom til Rosenborg fra ishavsbyen i høst.

Det var en jevn kamp vi ble vitner til i Molde. Hjemmelaget var klart best i første omgang og styrte det meste av spillet, uten å skape de helt store sjansene. RBKs venstreback Mikael Dorsin var nær ved å gi RBK ledelsen rett før pause, men svensken klarte ikke å få ballen i mål bak Moldes keeper Ole Søderberg.

VIDEO: Tarik Elyounoussi etter tapet mot Molde

Prica brente kjempesjanse

Andre omgang startet fartsfylt, og Rade Prica brente en gedigen sjanse etter få minutter. Like etter scoret Molde ved Pape Pate Diouf. RBK kjempet seg tilbake i kampen og satte inn en sluttspurt, men istedenfor redusering, ble det 2-0. - Det var en forholdsvis jevn kamp selv om Molde kanskje hadde et lite overtak spillemessig. Hadde vi scoret det første målet, tror jeg kampen hadde sett helt annerledes ut, sier Reginiussen.

Og det burde RBK gjort, men Prica klarte på nesten imponerende vis ikke å få ballen i mål. Det viste seg å bli skjebnesvangert for RBK.

- Vi burde helt klart ha scoret der. Vi skaper ikke så mange sjanser, og de få vi får, setter vi ikke. Det er synd, sier Reginiussen.

Tror på gull

Jonas Svensson er også en slagen mann etter det sure tapet.

— Det kjennes vanvittig tungt ut akkurat nå. Det var en jevn kamp, men vi setter ikke sjansene og da vinner du ikke fotballkamper, sier 19-åringen som nekter å gi opp gullhåpet.

- Jeg har fortsatt troen på at vi skal ta gull. Det er fortsatt kamper igjen, sier midtbanespilleren.