REAL MADRID — CELTA VIGO 3-0

Like før start av kveldens La Liga-kamp mellom Real Madrid og Celta Vigo ruslet Magnus Carlsen ut på Santiago Bernabeu.

Den selverklærte Real Madrid-supporteren fikk igjen æren av å ta «avspark» i kampen, slik han også fikk det etter fjorårets VM-tittel.

Avsparket løste han trygt og kontrollert med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Sergio Ramos som tilskuere.

SPARKET: Magnus Carlsen setter konsentrert ballen i bevegelse. Foto: Digitalsport

Besøket fra Norge gjorde heldigvis ikke Ronaldo nervøs eller til en dårligere fotballspiller. Da kampen kom ordentlig i gang, og Magnus Carlsen hadde funnet sin plass på tribunen, så overtok portugiseren på vant vis hovedrollen og scoret på like vant vis tre mål.Først satte han inn et straffespark etter 36 minutter. Etter 65 minutter doblet han til 2-0, og ni minutter før slutt fullførte han kveldens innsats med dagens tredje scoring i kampen Real Madrid vant 3-0. Noen små minutter før kampslutt ble han så byttet ut.

Ronaldo har 23 mål på 13 seriekamper denne sesongen, og han har nå 200 seriemål totalt for Real Madrid. Ronaldo er oppe i 23 hattrick i serien for den spanske hovedstadsklubben. Det er ny La Liga-rekord.

Kveldens tre poeng sikret at Real Madrid ikke kan bli tatt igjen av Barcelona når de har spilt sin hengekamp.

Real topper med 36 poeng på 14 kamper. Deretter Følger Atletico Madrid med 32 på like mange kamper, før Barcelona har 31 på 13 kamper.