Gamst og Høgli Foto: Digitalsport

— Det er mulig jeg kan si jeg er skuffet, men jeg var ikke særlig optimist på forhånd. Men vi skal gjøre jobben vår likevel ved å slå Kypros, og forberede oss til store oppgaver neste høst når VM-kvalifiseringen starter opp , sier «Drillo» til Aftenposten.

De norske spillerne fulgte kampen til Danmark på tv. Men det ble fort klart at de ikke kom til å få den hjelpende hånden de sårt trengte, da også Nani sendte Portugal i føringen, var det nok fotball for i kveld.

– Ja, Nani puttet! Skrudde over på «Senkveld» nå. Nei, selv om første scoringen var flaks, så var jo Danmark best og vinner fortjent. Kypros hadde noen sjanser, men det hadde jo Danmark også. De hadde alt i sine hender og gjorde jobber , sier Morten Gamst Pedersen til aftenposten.no.

Også Tom Høgli fulgte med på danskenes triumf.

– Jeg vil bare gratulere Danmark med en vel gjennomført kamp, og ønsker dem lykke til i gruppefinalen mot Portugal tirsdag , sier Høgli.

Han var imponert over starten til danskene i dag.

– De drepte kampen tidlig, det ga dem ro og de kunne kontrollere inn , sier Høgli.

Også Kjetil Wæhler var skuffet over at Norges EM-håp brast på Kypros.

- Jeg så hele kampen, den ble avgjort de første 25. minuttene. De fikk en heldig førstescoring, men med litt hell kunne Kypros har scoret tidlig i 2. omgang , sier Wæhler til aftenposten.no.

Men forsvarspilleren er klar på at Norge, kun kan skylde på seg selv.

- Det er helt klart at skal man nå et sluttspill, må man gjøre jobben selv. Vi kan ikke være avhengige av andre.

Kypros — Danmark