Det bekrefter Norges Fotballforbunds kommunikasjonssjef, Yngve Haavik, til TV 2.

– Påtalenemnden har vurdert forklaringene til spillerne, og har sett situasjonen på video og konkludert med at de ønsker å anmelde forholdet til disiplinærutvalget, sier Yngve Haavik til TV 2.

Kevin Larsen ble sparket av Espen Hoff (nummer åtte). Her har Gudmundur Kristjansson kommet opp i situasjonen, og står ansikt til ansikt med Larsen, mens dommer Martin Lundby stormer bort med det gule kortet til Sandefjord-spilleren. Foto: NTB SCANPIX

Ettersom dommeren ikke så situasjonen, noe som også ble påpekt i kamprapporten, har påtalenemnden anledning til å forfølge overtredelser de mener kan gi to kampers karantene eller mer.Det er ventet at disiplinærutvalget vil konkludere i løpet av torsdagen.

Hoff: — Plager meg ikke veldig

Til Fædrelandsvennen sier Espen Hoff at han gjerne skulle vært hendelsen foruten.

— Jeg var klar over at det er sendt videre til disiplinærkomitéen. Jeg hadde et håp om å ikke bli straffet, om jeg blir det er vanskelig å mene noe om, sier Espen Hoff til Fædrelandsvennen.

- Har du hatt noe kontakt med Kevin Larsen i etterkant av søndagens kamp?

— Vi har både sendt tekstmeldinger og snakket sammen etter hendelsen. Det ble ganske kjapt avklart mellom oss, svarer Hoff.

- Angrer du?

— Det er ikke noe jeg tenker veldig mye på nå. Det plager meg ikke veldig, selv om jeg gjerne skulle vært det foruten. Samtidig er det klart at det er ekstra bittert om det koster meg en kamp eller to. Det er nå engang sånn at man må ta konsekvensen av sine handlinger, svarer kantspilleren.