Mange ble imponert da fotballproffen Caroline Graham Hansen satte de norske landslagsgutta på plass i triksekonkurransen med tennisball forrige uke.

Vi utfordret leserne på om det var noen der ute som klarer å overgå Graham Hansens 51 ballberøringer.

Svaret kom fra Sarpsborg og Henriette Ingvaldsen. Hun overgår dem alle, også med bordtennisball!

— Det blir ikke tid til så mye triksing nå. Det går mest i vanlig fotball, sier 21-åringen til Aftenposten.no.

Se Henriettes imponerende triksing i videovinduet over.

Hun spiller spiss på Sarpsborg 08 som ligger på annenplass i 1. divisjon, og dermed kan få spille kvalik om opprykk til Toppserien.

— Det blir ikke så veldig mange freestyle-triks på banen, men det er jo viktig å ha god teknikk som spiss og, sier hun, og legger til at det er medisinstudiene i Oslo som har førsteprioritet til hverdags.

  • Klarer du bedre enn Henriette? Send oss din video på fotball@bt.no eller del din video på Instagram med hashtaggen #100prosentsport!

Prøvde seg i USA

Like etter videregående dro hun til USA for å prøve seg i en av de beste collegeseriene der borte, men ble skadet og dro i stedet hjem for å studere medisin.

LES OGSÅ:

Sammen med tvillingsøsteren Pernille var hun en periode med i crewet til trikseren Anders «Azun» Solheim, som var regnet for å være verdens beste.

— Vi reiste rundt og var med på noen show, sier Henriette.

I videoen trikser hun med bordtennisballer, noe hun også kjenner godt til fra tiden som juniorspiller. Fra Piker 15-klassen har hun tre NM-gull i bordtennis.