LERKENDAL (adressa.no): Da Rosenborg-spillerne møttes på Lerkendal før avreise til Bodø mandag var det én som manglet: Den danske spissen Nicki Bille Nielsen.

I dag kom nemlig danske Ekstra Bladet med nyheten om at Bille Nielsen har havnet i trøbbel igjen, og er siktet for vold mot en tjenestemann etter at han blant annet skal ha bitt en politimann i København natt til fredag.

Klubben har bestemt seg for å holde spissen ute av kamptroppen i mandagens kamp. I tillegg har spillerne fått beskjed om å ikke uttale seg om hendelsen.

Fokus på kampen

Da adressa.no pratet med kaptein Tore Reginiussen før avreise var ikke sportlig leder Erik Hoftun til å ta feil av. Kun han skal uttale seg på vegne av klubben.

— Det beste for laget og Nicki selv er at han ikke er med til Bodø. Nå skal fokuset være på Bodø/Glimt og tre poeng, og ingen andre ting, sier Hoftun.

Heller ikke Nicki Bille Nielsen vil være tilgjengelig for å kommentere saken mandag.

Rosenborg reiser til Bodø med en spiller i manko.

— Nå skjedde dette så hastig. Egentlig skulle Pål André Helland bli med, men han er fortsatt ikke 100 prosent, så det betyr at vi reiser med en spiller mindre, sier klubbens sportslige leder.