ASERBAJDSJAN-NORGE 1-0

Norge tapte for verdens 133. beste fotballnasjon lørdag kveld. Aserbajdsjan vant 1-0 i Baku, og Norge står dermed med null poeng etter to VM-kvalifiseringskamper. Dermed henger VM-håpet i en tynn tråd.

Spesielt da Maksim Medvedjev sendte Aserbajdsjan i ledelsen etter 11 minutter, ble det lynsjestemning i sosiale medier.

Her har vi samlet noen av reaksjonene fra Twitter:

— Herregud. 1-0 Aserbajdsjan. Fryktelig forsvarsspill, skrev fotballekspert Morten Langli på sin Twitter-konto.

— Da er katta ute av sekken. Jon Almaas tar over landslaget, skrev den kjente komikeren Bård Tufte Johansen på sin Twitter-konto, og spilte med det på fredagens nyhet om at Almaas slutter i NRK.

Bård Tufte Johansen var blant de som var aktiv i sosiale medier under Norges landskamp mot Aserbajdsjan. Foto: NTB SCANPIX

— Kan vi forvente mer av et land der man ikke dyrker enerne fra de er barn og det ikke er lov å telle antall mål før ungene er 12 år?, skriver TV-personligheten Hallvard Flatland på sin Twitter-konto.- Banen og Norge like dårlige i 1. omgang, skrev TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen på sin Twitter-konto ved pause.

FIKK DU MED DEG BANEMANNSKAPETS SPESIELLE TRIKS FØR AVSPARK? Banen ble kritisert likevel: - Det er farlig.

Da kampuret begynte å nærme seg 90 minutter, var det mange som kom med forslag på hvordan Norge kunne ha skapt enda flere målsjanser.

— Igjen; å ha hatt Ødegaard å sette inn siste kvarteret for å finne åpninger hos en kjørt motstander kunne vært uvurderlig, skriver TV 2-kommentator Kasper Wikestad på sin Twitter-konto.

— God regel i fotball: Gjør det motstander minst ønsker seg. Det gjør vi ikke nå. Vi MÅ være direkte, vi MÅ pumpe baller inn i feltet, skriver Lars Tjærnås på sin Twitter-konto.

Aftenpodden Sport: Totalslakter nytt FIFA-forslag som kan hjelpe Norge: