Burnley så ut til å gå på tap borte mot Leicester, men en scoring seks minutter på overtid reddet det nyopprykkede laget.

Før utligningen var det mye som tydet på at sju innholdsrik minutter i første omgang skulle bli avgjørende for kamputfallet.

Først scoret Jeff Schlupp etter et perfekt innlegg fra Riyad Mahrez da det var spilt 33 minutter. Seks minutter senere utlignet Michael Kightly fra kloss hold. Målet var Burnleys første scoring siden kampen mot Chelsea i første serierunde. Gleden ble derimot kortvarig, for Mahrez headet inn 2-1 ved bakre stolpe ett minutt senere.

Leicester så ut til å sikre seg tre poeng, men Ross Wallace ville det annerledes. Etter 96 minutter fikk Burnley frispark. Det utnyttet skotten til gagns. Han skrudde ballen over muren og i mål. 29-åringen sikret ett viktig poeng, men Burnley står uten seier etter de sju første serierundene.

Cisse reddet Pardew

Newcastle-manager Alan Pardew er under hardt press etter en svak seriestart. Borte mot Swansea havnet klubben under to ganger. Allerede etter 17 minutter scoret vertene da Wilfried Bony ut av ingenting fikk spille vegg med Gylfi Sigurdsson. Plutselig scoret ivorianeren med en utsøkt avslutning.

To minutter før pause dukket Papiss Cisse opp i feltet og utlignet fra fem meter, men like etter pause havnet Newcastle på hælene igjen.

Nok en gang var Sigurdsson involvert da han vant ballen 20 meter fra mål. Islendingen spilte videre til Wayne Routledge, som enkelt satte ballen i mål alene med Tim Krul.

Swansea fortsatte å kjøre kampen etterpå, men mot spillets gang scoret Cisse igjen. Senegaleseren løp seg nok en gang fri i feltet og banket inn 2-2 etter et flott innlegg fra Sammy Ameobi.

— Vi viste god moral og karakter. Swansea hadde ballen mye og det var vanskelig, men vi gravde dypt og utgjorde en større trussel i dag, sa Pardew.

Sunderland med seier

Også Sunderland sto uten seier før lørdagens runde. Det endret seg mot Stoke. Connor Wickham scoret da Steven Fletcher ga ham ett nydelig innlegg allerede etter fem minutter, men Stoke og Charlie Adam kontret inn 1-1 ti minutter senere etter bra forarbeid av Victor Moses.

Åtte minutt senere ble det nok en scoring. En innøvd cornervariant førte til at Fletcher satte inn 2-1. Sunderland så seg aldri tilbake igjen, selv om Stoke hadde flere sjanser.

Vertene beholdt ledelsen og elleve minutter før slutt satt spikeren i kista. Wickham løp over halve banen med ballen, før han forsøke å sentre til Jack Rodwell. Midtbanespilleren bommet på ballen, men ballen spratt videre til skotske Fletcher som plasserte inn 3-1 og sikret Sunderlands første seier for sesongen.

— Det var fantastisk. Det var ikke vår beste kamp, men vi var fremragende foran mål. Guttene er glade nå, sa Sunderland-manager Gustavo Poyet.

Kampen mellom Hull og Crystal Palace endte 2-0. Brede Hangeland var ikke med i Palace-troppen.