AALESUND — ROSENBORG 1-1

• Hadde det ikke vært for Anders Konradsens dumme røde kort, så hadde vi vunnet denne kampen garantert. AaFK var jo ikke interessert i angripe selv om de lå under 0-1 i nesten hele kampen, sa en mutt Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen etter kampen i Ålesund.

Han måtte se at AaFK utlignet til 1-1 på overtid, og som mot Norrköping onsdag sviktet markeringa fullstendig på en corner. Svenskene scoret et viktig bortemål, og AaFK sikret seg et viktig poeng lørdag. Edvard Skagestad var fullstendig ensom da han headet inn Mikkel Kirkeskovs corner etter snaue 91 minutter.

Knapt borti ballen

• Hadde ikke Anders blitt utvist, så kunne vi ha spilt hele natta uten at AaFK hadde scoret. Vi eide kampen fullstendig, de var jo knapt borti ballen før etter det røde kortet, mente Ingebrigtsen.

• Som også refset Konradsen, som pådro seg et helt unødig gult kort nr. to i kampen.

Urutinert av Konradsen

— Anders vet jo at han hadde gult fra før, og da han ikke rote seg inn i en slik situasjon der dommeren valgte å gi ham det andre gule. Det var urutinert av ham. Men ellers leverte vi en OK kamp, mot en motstander som la seg bakpå fra start av, sa RBK-treneren.

De to tapte poengene gjør at Odd kan komme helt opp på siden av Rosenborg dersom de slår Bodø/Glimt søndag. Og at dette var et unødvendig poengtap av de hvite er brennsikkert.

Rosenborg var klart best helt til det røde kortet etter 75 minutter. Da snudde kampen, og plutselig fikk AaFK et solid trykk mot trønderburet. Det hjalp også at AaFK la om fra 4-5-1 til 4-4-2, og fikk Mos og Franck Boli på topp. Da begynte plutselig RBK-forsvaret å slå sprekker som aldri var der tidligere i kampen.