Hødd gikk på sesongens første tap mot Fredrikstad etter at blåtrøyene tapte 2-1 i plankebyen. Men det tapet kunne fort vært større hadde det ikke vært for Aslak Falch i Hødd-målet. Debutanten som kom fra Sandnes Ulf før sesongen vartet opp med flere fantastiske redninger, og stoppet også en straffe fra Robert Stene.

— Han gjør noen vanvittige redninger. Aslak står kanonbra og holder oss inne i kampen, det er bare synd vi ute på banen ikke klarer å få med oss noe hjem, sier Ruben-Kenneth Brandal til smp.no like etter kampslutt.

Det er en oppfatning som blir delt av dagens Hødd-mann – keeper Aslak Falch:

— Det er synd vi ikke får med oss ett poeng i dag. Jeg er fornøyd for min egen del, og sitter igjen med en god følelse etter debuten, det kunne jo gått verre, sier Falch til smp.no.

— Det er alltid godt å redde straffer. Så det var deilig å ta den.

For lite poeng

Strafferedningen hjalp dessverre ikke til slutt. Hjemmelaget i rødt og hvitt styrte det meste de første 45 på Fredrikstad Stadion, og kun en god Falch hindret at kampen ble avgjort før pause.

— Det tar en stund før vi begynner å trille ball, og vi starter nok vår eget spill litt i seineste laget. Fredrikstad fortjener de målene de får. Vi skaper noen gedigne sjanser på slutten, men får ikke ballen i mål, sier Brandal.

Dermed endte det med tap for Sindre Eids gutter. Hødd står med fire poeng på tre kamper, det er litt for lite mener Brandal.

— Vi skulle gjerne hatt litt flere poeng, spesielt ut i fra kampbildet mot Tromsdalen. Men det er tidlig enda, og vi vet at på vårt beste så kan vi ta mange poeng utover sesongen. Det er bare spilt tre kamper, det må vi ikke glemme, sier Brandal.

Vi fulgte kampen minutt for minutt