Det var samme plassering som hallingen fikk på distansen under OL i Sotsji.

Bøkko gikk lørdagens løp i Heerenveen på 1.46,10. Opp til den russiske vinneren Denis Juskov skilte det 0,55 sekunder, mens nordmannen bare hadde 29 hundredeler opp til tredjeplassen.

Sjetteplassen var Bøkkos beste på 1500 meter i verdenscupen denne sesongen.

Juskovs vinnertid var på 1.45,55. Han knep seieren 5/100 sekund foran hjemmehåpet Koen Verweij. Polske Zbigniew Brodka tok tredjeplassen.

Sverre Lunde Pedersen lyktes ikke i lørdagens løp og endte på tolvteplass. Han gikk på 1.47,50. Håvard Holmefjord Lorentzen endte på 17.-plass med 1.49,27. Verweij vant verdenscupen på distansen ti poeng foran Juskov. Pedersen ble beste nordmann på sjetteplass.

Bøkko, Pedersen og Lorentzen gikk senere inn til tredjeplass blant de fire lagene som deltok i verdenscupfinalen på lagtempo. Nederland vant både løpet og cupen.

På 3000 meter for kvinner ble Ida Njåtun nummer tolv. Hun gikk på 4.11,95. Annouk van der Weijden fra Nederland vant på 4.02,22. Verdenscupen på langdistanse ble vunnet av Martina Sablikova, som nøyde seg med sjetteplass lørdag.

På 500 meter ble det løpsseier til Ronald Mulder blant mennene og Olga Fatkulina blant kvinnene. Der avsluttes verdenscupen med nye løp søndag. Ronald Mulder leder takket være seieren 39 poeng foran tvillingbroren Michel Mulder, som ble nummer seks lørdag. I kvinneklassen er Fatkulina og amerikanske Heather Richardson likt før søndagens avslutning.

Lee Sang-hwa fra Sør-Korea, som vant alle de sju verdenscupløpene hun deltok i, er ikke med i verdenscupfinalen.