Ander Herrera tok United-interessen som et kompliment. Ander Herrera tok United-interessen som et kompliment. Foto: Lars Ronbog, Sportsagency

Herrera avviser United-kontakt

Nekter for å ha vært i samtaler med storklubben.

Athletic Bilbao-spilleren Ander Herrera var sterkt ønsket av Manchester United, men spilleren avviser at han var i kontakt med engelskmennene uten klubbens viten.

— Det er direkte feil at de hadde kommet enighet med meg om en overgang , sa den spanske midtbanespilleren onsdag.

Han opplyste at ledelsen på Old Trafford visste at han hadde en utkjøpsklausul på 36 millioner euro.

— Uten den var det ikke mulig å få meg til forhandlingsbordet, sa Herrera på en pressekonferanse i forbindelse med Spanias VM-kvalifiseringskamp borte mot Finland fredag.

- Men uansett når Manchester United vil ha deg på laget så blir du smigret, for det er snakk om en av de største klubbene i verden, sa 24-åringen.

Tre spanske advokater skal ha startet spekulasjonene om en overgang, men Herrera nektet for at han kjente til noen advokater som skulle tatt kontakt med ham.

- Du må spørre dem (Manchester) om de var advokater for United eller ikke. De representerte i hvert fall ikke meg. Jeg vet ikke hvem de er en gang, sa han.

Spanske medier spekulerer om at advokatene skulle ha presentert United for å legge press på Everton i forbindelse med overgangen til Marouane Fellaini like før overgangsvinduet stengte mandag kveld.

(©NTB)