RANGERS-CANADIENS 1-4

Sist de to lagene møttes var i november, og da vant Rangers hele 5-0. Torsdagens 1-0 seier smakte derfor godt for Canadiens, som ikke hadde beseiret Rangers i Madison Square Garden siden oktober 2013. Canadiens har vunnet de fire siste kampene på rad, og har ellers en pen statistikk å se tilbake på med 14 seire på de siste 18 kampene.

Lenge målløs

Torsdagens kamp mot Rangers var lenge målløs og først nærmere 16 minutter ut i tredje periode lyktes Max Pacioretty med å overliste Henrik Lundqvist i Rangers-målet.

Mats Zuccarello var på isen i underkant av 18 minutter og ble kreditert med to skudd mot mål, det første drøyt 19 minutter ut i første periode, og det andre 2 sekunder før tredje periode var over. Begge skuddene ble reddet av Carey Price i Canadiens-målet.

Influensa

Den 27 år gamle nordmannen var ikke helt i form foran torsdagens kamp og mente at han hadde fått influensa.

— Sånn er det innimellom. Litt influensa og sånne ting, men det går sikkert bra, sa en snufsete Zuccarello til TV 2 onsdag.

Rangers-trener Alain Vigneault viste likevel ingen nåde og nølte ikke med å sette nordmannen på isen.

— Du går aldri en hel sesong uten å være småsyk eller småskadd, men da må man bare finne en måte å takle det på, sa han etter onsdagens trening.

Rangers tapte også da laget møtte byrivalen New York Islanders tirsdag. Den kampen endte 1-4. (©NTB)