Martin Ødegaard kan få sin debut for Real Madrids A-lag mot Getafe lørdag kveld, men neste sesong må han etter all sannsynlighet forholde seg til en ny A-lagstrener.

Carlo Ancelotti har vært nemlig under enormt press etter Real Madrids Champions League-exit.

Nå skriver flere spanske medier at Ancelotti allerede vet at han er ferdig i klubben.

Sportsavisen Marca, som vanligvis har gode kilder innad i klubben, skriver at «folkene rundt treneren» vet at klubbpresident Florentino Pérez allerede har fattet sin beslutning.

Avisen skriver videre at italieneren ikke kommer til å by på problemer i sluttforhandlingene, og at han har tatt Pérez' beslutning om «en vanlig konsekvens av hvordan fotballindustrien har blitt».

Ifølge ASfikk Ancelotti vite om beslutningen under et møte med sin agent Ernesto Bronzetti fredag kveld.

55-åringen skal forvente å få beskjeden enten i dag, lørdag, eller i morgen, søndag.

Fikk applaus fredag

Kampen mot Getafe lørdag kveld er sesongens aller siste for Real Madrid, og fredagens pressekonferanse med Ancelotti var preget av en avskjedsstemning.

Da Ancelotti reiste seg opp for å gå, begynte pressekorpset å klappe for italieneren.

Selv om Ancelotti svarte applausen med en irettesettende pekefinger, for å indikere at han ikke er ferdig, er altså spanske medier nå samstemte om at det er over.

Så sent som på fredagens pressekonferanse hevdet Ancelotti at han var innstilt på å forsette.

— Jeg har ikke snakket med klubbledelsen ennå. Vi har planlagt å møtes ved sesongslutt. Jeg fortsetter å tenke at jeg vil være Real Madrid-trener helt til klubben gir meg beskjed om noe annet, og det har ikke skjedd, sa Ancelotti.

Klubbpresident kom med løfte

Stemmer opplysningene i spanske medier betyr det at klubbpresident Florentino Pérez må gå tilbake på løftet han ga i mars, da Real Madrid fortsatt var med i kampen om å vinne både ligaen og Champions League.

— Jeg erklærer med tydelighet at klubben har tillit til treneren. Uansett hva som skjer vil Ancelotti fortsette som Real Madrid-trener, sa Pérez da.

Ifølge Marca er det tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez som er i best posisjon for å sikre seg jobben.