Storklubben innkasserte sin 19. seier fra 27 kamper etter en solid annenomgang på hjemmebane.

Den brasilianske backen Maxwell gjorde 1-0 i det 50. minuttet, og etter ledermålet stengte Laurent Blancs menn igjen bakover. Gjestene fra Marseille slapp knapt til en eneste sjanse.

Cavani erstattet Ezequiel Lavezzi i det 70. minuttet og brukte åtte minutter på å heade inn 2-0-målet som trygget seieren.

— Det var veldig tøft å være skadd i en måned, så jeg er veldig glad i kveld. Det var et flott mål, og jeg vil gjerne takke lagkameratene mine, sa Cavani.

Med seieren skaffet PSG seg åtte poengs luke på toppen av tabellen. Ytterligere åtte poeng skiller fra toer Monaco til tredjeplasserte Saint-Étienne.

PSGs eneste tap for sesongen kom borte mot E. Thonon Gaillard 4. desember.