Brann-ledelsen har lagt lokk på detaljene i budsjettet, som etter all sannsynlighet blir vedtatt i kveld.

Det som imidlertid er klart er at det blir kraftige kutt i sesongforberedelsene. Dersom Monaco ikke har mulighet til å være vertskap for Bergens-klubben i vinter, blir det bare én uke på La Manga der Brann får ekte vare under knottene foran seriepremieren. Monaco-oppholdet er en del av overgangsavtalen i forbindelse med overgangen til Hassan El Fakiri.

— Vi har fremdeles ikke fått endelig avklart oppholdet i Monaco, men vi håper selvsagt at det skal gå gjennom. Ellers blir det tynt med gresstrening, sier Brann-trener Teitur Thordarson.

Islendingen har likevel avfunnet seg med at spillerne i løpet av vinteren må ta til takke med krøllgresset i Vestlandshallen.

— Det er ikke så mye vi kan gjøre med situasjonen så lenge vi ikke har penger til å reise på flere treningsleirer. I forhold til konkurrentene kan det gå i en sesong, men dersom det blir slik hver sesong fremover vil vi miste verdifullt grunnlag, mener Thordarson.

Han poengterer at han er blitt holdt godt orientert av Branns administrasjon om budsjettforslaget og at han derfor stiller seg bak det Bjørn Dahl vil presentere for styret i kveld.

— Jeg ville blitt utrolig lettet om vi fikk gjennom dette budsjettet før jul, slik at vi slapp å ha det hengende over oss når vi kommer ut på nyåret. Men jeg har hatt temperaturføleren ute og har tro på at vi skal få i havn et forsvarlig budsjett, sier Dahl.

Etter det BT forstår blir det ikke aktuelt med oppsigelser i klubben. Det ligger også an til at kutt i støtteapparatet blir unngått.