ABRAHALLEN (Adressa.no): Torsdag ettermiddag signerte Micke Dorsin en ny toårskontrakt med Rosenborg. Den nye kontrakten strekker seg ut 2016, og svensken måtte gå ned kraftig i lønn.

-Jeg gikk ned ganske mye, men jeg har det kjempebra og klager ikke, sier Dorsin etter kampen mot Djurgården som Rosenborg vant 2-1. Svensken har nå vært i Rosenborg siden 2004, med unntak av et mislykket opphold i Romania. Dorsin begynner å dra på årene, men han føler at han har mye mer å gi.

-Jeg er fornøyd med at Rosenborg vil ha meg med videre. Jeg vet at jeg kan bidra både på og utenfor banen, og jeg kan også spille i flere posisjoner, sier Dorsin. Dagens midtstopper la til at han er veldig glad i klubben, og at han stilte andre krav nå, enn hva han gjorde når da han var yngre.

Spesiell kamp

Kampen mot Djurgården var en spesiell kamp for Dorsin. Han spilte mot klubben i sitt hjerte, og fikk prøve seg som midtstopper. Dette synes han var litt spesielt.

— Det var artig, men samtidig litt spesielt. Jeg tror de får en god sesong, men de manglet det lille ekstra for å slå oss. Jeg synes også at jeg klarte meg bra som midtstopper, sier RBKs visekaptein.

Perry var storfornøyd med Dorsins jobb som stopper.

– Han spiller jo stopper som om han aldri skulle gjort noe annet, sier han.

- Overrasket ?

— Nei, og det er godt å vite at han kan ta den rollen også. Vi trenger en venstrebeint stopper, for det kan skje at Tore (Reginiussen, ikke med i dag) er ute i sesongen også.

Han var godt fornøyd med kampen også.

— Det var veldig mye bra, spesielt den siste halvtimen i første omgang. Da var det høyt balltempo, vi vendte spillet raskt, vi doblet på kant, og vi brukte prinsippene. Det ble ikke mange åpne sjanser, men tendensene var bra. Vi hadde også mange folk i boksen. I andre omgang ble det mye cowboyfotball utover ettersom begge lag byttet mye. Men alt i alt er jeg godt fornøyd, selv om vi fortsatt har ting å jobbe med, sier Perry.