Problemene fortsetter for Solskjær: Stjerneduo mister Liverpool-kampen

Manchester United må klare seg uten både Paul Pogba og David de Gea i søndagens storkamp mot Liverpool på Old Trafford.

Publisert: Publisert:

David de Gea måtte forlate banen med skade i EM-kvalifiseringskampen mot Sverige tirsdag kveld. Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

TV-kanalen Sky Sports var først ute med å melde at verken keeper de Gea eller midtbanesjefen Pogba blir klar til oppgjøret.

Dette ble senere onsdag bekreftet av United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Les også

Solskjærs krise: – Han har fortsatt støtte i klubben

Lang skadeliste

Han uttaler samtidig at høyrebacken Aaron Wan-Bissaka og angriperen Anthony Martial kan rekke søndagens kamp.

Uansett har vondt blitt til verre for Solskjær under landskamppausen. Han har en svært lang skadeliste å bekymre seg over, og fraværet av de Gea, som ble skadd i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige, kommer svært ubeleilig.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær må unnvære midtbanesjefen Paul Pogba i søndagens kamp mot Liverpool. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

– David må skannes. Jeg tror han er ute. Det så utvilsomt slik ut på bildene fra i går, sier Solskjær.

Pogba har kjempet for å bli klar til Liverpool-møtet, men rekker det angivelig ikke. Han har slitt med en ankelskade i lengre tid og trente nylig på egen hånd i Dubai.

Tøft

Liverpool har vunnet alle sine kamper så langt i Premier League og blir gigantfavoritt i søndagens kamp. United har kun vunnet to av åtte kamper og ligger på 12.-plass i ligaen.

Foruten Pogba og de Gea er Eric Bailly, Diego Dalot og Timothy Fosu-Mensah uaktuelle for United i helgen. Dessuten er det usikkerhet rundt Martial, Wan-Bissaka, Jesse Lingard, Phil Jones og Mason Greenwood.

Les også

Solskjær-presset øker: – Fullstendig skivebom å sparke ham nå

Venstrebacken Luke Shaw skal være klar for spill etter å ha vært ute i nesten to måneder. Dessuten kan Solskjær trolig regne med Victor Lindelöf i midtforsvaret, ettersom han spilte 90 minutter for Sverige mot Spania tirsdag.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk