AS Roma og José Mourinho dro frem en snuoperasjon mot Emil Bohinen og Salernitana, som ga 2–1-seier og tre poeng, i seriekampen mellom de to Bodø/Glimt-oppgjørene i Conference League. I torsdagens kamp var politiet involvert etter at det ble bråk i spillertunnelen etter kampen – og igjen ble det «hett».

Denne gangen på benkene. Portugiseren og Roma-leiren var frustrerte over eget spill, og på pressekonferansen etter kampen sa Mourinho at han var lei seg for at ting igjen gikk over styr – og ga samme beskjed til Salernitana-sjef Davide Nicola på sidelinjen.

– De har rett i at det som hendte mot slutten av kampen ikke var bra. Jeg ber om unnskyldning for at mitt støtteapparat sa et par upassende ord, sa Mourinho på pressekonferansen ifølge italienske medier.

De upassende ordene var, ifølge Mourinho, at noen i Romas støtteapparat hadde sagt at Salernitana ville rykke ned til Serie B. Den nyopprykkede klubben ligger for øyeblikket sist i Serie A, og har ni poeng opp til sikker plass.

Se høydepunktene fra kampen her:

VG er til stede på Stadio Olimpico, og selv om pressekonferansen var på italiensk, var det lett å lese stemningen da et intervju med Walter Sabatini, sportsdirektør i Salernitana, ble sendt i presserommet. Han var åpenbart oppgitt over Roma-leirens oppførsel på sidelinjen.

Hjemmelaget, som tapte 2–1 i Bodø torsdag, slet tungt med Italias dårligste toppdivisjonslag Salernitana. Men innbytter Carles Pérez utlignet etter 81 minutter. Og tre minutter senere fikset Chris Smalling 2–1-seier etter en dødball. Det gir Roma en foreløpig femteplass på tabellen.

Torsdag er det ventet fullsatt arena og 70.000 tilskuere i returoppgjøret mot Glimt.

Emil Bohinen spilte sin første Serie A-kamp fra start etter overgangen fra russisk fotball i vinter, og trivdes lenge i Roma:

– Det var en fin opplevelse og et fint sted å få debuten på, men skulle gjerne stått igjen med tre poeng. Det er tungt at det ryker på slutten, sier 23-åringen til VG: