– Vi har falt i nivå og må finne tilbake til der vi skal være. Det er grunner til det, men uansett er det ikke akseptabelt, sier Manchester United-manager Erik ten Hag på en pressekonferanse dagen før lørdagens møte med Brentford.

Laget har fått en svak sesongåpning med ni poeng på de første syv kampene i Premier League.

– Kontinuitet. Det er problemet vi sliter med. I deler av spillet så gjør vi mye riktig, men vi har øyeblikk der vi sliter. Vi må gjøre de riktige tingene, ha kontinuitet og gjøre som vi har gjort tidligere. Vi må ta steg, sier ten Hag.

Manageren opplyser at Sergio Reguilón ikke blir klar til kampen lørdag. Antony, som har vært i hardt vært etter å ha blitt anklaget for vold av en tidligere kjæreste, er aktuell for å starte.

– Vi har snakket om hvordan vi kan forbedre oss. Jeg tror det er mer enn én faktor. Det viktigste er at vi alle er på bølgelengde. Det starter med kommunikasjon.

Nederlenderen fikk også spørsmål om Marcus Rashfords form. United-spissen har ikke scoret siden møtet med Arsenal i starten av september.

– Det er normalt å ikke være på det samme nivået hele veien. Vi har sett de siste ukene at han kommer seg til gode posisjoner. Han sliter litt nå, men det går over. Alle kjenner til kvalitetene hans. Alle i Manchester United støtter ham, så jeg tror at med selvtillit så vil dette endre seg, sier Ten Hag.

Manchester Uniteds siste fem resultater:

United-manageren er i hardt vært og blir kritisert fra flere kanter. Fredag satt tidligere Liverpool- og Arsenal-spiller Jermaine Pennant i radiostudio hos Talksport. Han mener mye er galt i Manchester United.

– Det er så mye som foregår. Spillerne mangler selvtillit. Jeg tror de har mistet troen på Ten Hag. Da de vant ligacupen så satte det en presedens for hvordan ting skulle se ut fremover. Siden det har det bare gått bakover. De ser ikke ut til å trives med å spille under manageren.

KRITISK: Jermaine Pennant, her fra en kjendiskamp i 2019, mener mye er galt i Manchester United. Foto: Niall Carson / Pa Photos / NTB

– Når du mister det, så får du helt middelmådige prestasjoner. Hvis manageren går tror jeg du får et oppsving i prestasjonene, sier han til radiokanalen Talksport.