FotballTippeligaenUllevål Stadion 10.08.12Vålerenga VIF - Odd GrenlandMArtin Andresen bak Dag Eilev Fagermo Foto: Eirik Førde Foto: Eirik Førde , Digitalsport

VÅLERENGA — ODD GRENLAND 3-1:

ULLEVAAL: Odds tre baklengs mot Vålerenga på Ullevål gjør at laget har sluppet inn nest flest mål i eliteserien så langt, bare Stabæk har sluppet inn flere.

Kapteinen mener bestemt at det ikke er kollektivet som svikter, men individuelle feil.

- Det er mye personlige feil som gjør at vi slipper inn mål. Vi misser pasninger, taper dueller og sånne ting. Det er disse personlige feilene vi må få luket bort, forklarer Fevang.

— Kollektivt så er vi så tålelig bra i dag, legger han til og får støtte av Odd-trener Dag Eilev Fagermo:

— Det som er problemet vårt er at vi gjør personlige feil og det er for lett å score mål mot oss, forteller en litt frustrert trener etter kampslutt.

Fagermo peker på at Vålerengas to første mål begge kom på personlige feil.

— Det er en dribling av Fredrik Semb på første målet, så er det rett inn, og det andre er det Fevang som prøver å spille en kort inn og så snapper de ballen opp, og da er det for lett å score på oss, forklarer Odd-sjefen.

Midtstopper Fevang mener nå hver og en av Odd-spillerne må gå i seg selv hvis laget skal klare å jobbe seg opp fra den sumpa de befinner seg i.

— Hver og en må gå i seg selv og vinne sin duell mot sin mann. Det er så enkelt, men hvis man ikke er 100% konsentrert så taper man ofte, fortsetter han.

Odd leverte en strålende høstsesong i fjor, men det ser ikke like lyst ut for Dag Eilev Fagermos mannskap i år. Fevang tror likevel Odd vil komme sterkere utover høsten.

- Vi er inne i en periode hvor vi er udyktige og litt uheldige og gjør mange personlige feil, men vi kommer oss når vi får luket bort disse, avslutter han.