INNSBRUCK: – Jeg skulle hatt frispark rett før de scoret seiersmålet, gjentok han gang etter gang etter kampen.

Og snakker om situasjonen rett før venstreback Joan Capdevilla slo gjennom David Villa på overtid.

– Jeg var i duell (med Carlos Marchena), og ble tatt for hardt i ryggen. Jeg skulle gjerne sett det om igjen, for det må ha vært et frispark, forklarer han overfor adressa.no

– Dommeren var god de første 65 minuttene, men så var det "over og ut". Da blåste han aldri i favør oss.

– Men ved to tilfeller kan man vel diskutere om spanjolene skulle hatt straffe, prøver vi oss.

Og tenker på situasjonene som oppstod rett før pause og mot slutten av kampen. Først da Johan Elmander dyttet David Silva i ryggen, så da Fredrik Stoor sparket ballen opp i egen hånd i 2. omgang.

– Jeg sto for langt unna, så jeg så ikke de situasjonene. Men det er synd at vi ikke får det frisparket. Da ville det aldri blitt tap, sier han videre.

Isaksson om 1-2-målet

Totalt sett kan man imidlertid ikke si annet enn at Spania vant fortjent, selv om svenskene kjempet heroisk. I 1. omgang skapte de gulblå også en del foran Iker Casillas, men etter hvilen var det mer eller mindre spill mot ett mål.

– Matchbildet endret seg, og vi ble mer baktugne. Surt, sier Olof Mellberg.

– Tungt, mener også keeper Andreas Isaksson. Han ble liggende nede lenge etter at dommeren hadde blåst for full tid. Og tenkte gjennom David Villas mål:

– Det kommer jo et løp der bak vår backlinje, og da føler jeg at jeg må ta noen steg ut. Jeg får ikke gjort så mye annet, forklarer han til adressa.no

Nå må svenskene aller helst slå Russland for at det skal bli kvartfinale:

– Vinner vi, så er vi videre. Så enkelt er det, sier Olof Mellberg om det.