Etter den skuffende mesterliga-exiten mot Malmö tirsdag, reiste Celtic seg hjemme mot St. Johnstone lørdag. Ronny Deilas mannskap vant 3-1 på eget gress.

Havnet under

St. Johnstone tok riktignok ledelsen på et selvmål etter 11 minutters spill. Celtic-midtstopper Dedryck Boyata var den uheldige for vertene.

Celtic-manager Ronny Deila kunne puste lettet ut etter seieren på hjemmebane over St. Johnstone. Foto: NTB Scanpix

Etter 18 minutter kom Celtic tilbake. Spissen Leigh Griffiths utlignet. Like før pause sendte Tom Rogic vertene i føringen på Celtic Park.Celtics Charlie Mulgrew trygget ledelsen for hjemmelaget etter 67 minutters spill, og flere scoringer ble det ikke på Celtic Park.

Johansen ikke i troppen

Serieleder Hearts vant på sin side 2-1 borte mot Hamilton etter scoringer av Billy King og Callum Paterson. Til tross for at gjestenes keeper Neil Alexander ble utvist etter 77 minutter, klarte Hearts å ri seieren i land.

Dermed leder Hearts den skotske eliteserien med 18 poeng etter seks runder. Celtic følger to poeng bak, poenget foran tabelltreer Aberdeen.

Stefan Johansen spilte ikke lørdagens oppgjør for Celtic. Nordmannen var ikke i troppen. (NTB)