TROR JUVENTUS TREKKER SEG: - Etter dette tror jeg ikke Juventus er interessert i meg, sa Christian Eriksen etter det pinlige tapet mot Armenia. TROR JUVENTUS TREKKER SEG: - Etter dette tror jeg ikke Juventus er interessert i meg, sa Christian Eriksen etter det pinlige tapet mot Armenia. Foto: Lars Krabbe - AP

Danskene med nådeløs slakt av egen innsats

Spillerne og trenerne tok knallhard selvkritikk etter 0-4 for Armenia.

De danske landslagsspillerne var flaue over egen innsats etter det stygge 0-4-tapet hjemme mot Armenia i VM-kvalifiseringen i fotball tirsdag.

Armenia reiste hjem fra København med 4-0-seier. Etter kampen beklaget de danske spillerne for innsatsen sin. Ajax-stjernen Christian Eriksen var en av dem.

— Jeg tror vi alle skal gå inn i oss selv. Det er mange følelser, og det er veldig tomt. At det kunne gå så galt hadde jeg ikke regnet med eller tenkt på, sa Eriksen.

Han er blitt koblet til Milan, men Eriksen selv tviler på at italienerne lenger er interessert.

— Ikke etter kampen mot Armenia, sa 21-åringen.

- Elendig

Simon Poulsen, som spilte sin 25. landskamp for Danmark, slaktet også egen innsats.

— Det var elendig. Det var en dårlig kamp fra vår side. Vi skuffet dem som kom og så kampen. Og de som satt hjemme. Men aller mest skuffet vi oss selv. Det er en veldig dårlig følelse. Det er den dårligste landskampen jeg har vært med på. Jeg synes faktisk vi var godt forberedt, og det er det verste av alt, sa Poulsen.

Landslagssjef Morten Olsen ville ikke legge skylden på spillerne.

- Det er den verste kvelden i fotballkarrieren min. Det er uforståelig at vi ikke kunne prestere bedre, men det er 100 prosent min feil, sa trenerveteranen.

Midtstopperen Simon Kjær tok likevel sin del av skylden. Han var passiv på de to første scoringene til Armenia.

- Det er det verste jeg har gjort som fotballspiller og det pinligste. Det er ikke annet å gjøre enn å beklage, sa 24-åringen.

VM glipper

Danmark ligger nest sist i gruppe B med seks poeng på seks kamper. Poulsen innrømmer at det blir vanskelig å kvalifisere seg til VM-sluttspillet i Brasil neste år.

— Vi skal vinne de siste fire kampene, men det er ikke sikkert at det er nok, sa Poulsen.

- Etter å ha sett en slik kamp, så har vi ikke noe å gjøre i VM. Jeg hadde stor optimisme før kampen. Det har jeg ikke lenger, mente Morten Olsen.

(NTB)