Gashi bredde

Vålerenga-treneren kommer ikke til å la Ardian Gashi gå til Hamburger SV for småpenger – dersom et salg skulle bli aktuelt.

I dag skriver den tyske avisen Hamburger Morgenpost at Gashi er til salgs for 400.000 euro, altså rundt 3,4 millioner norske kroner.

— Det er bare spekulasjoner. Vi har ikke satt noen pris på Ardian, og dette kommer - i tilfelle salg – til å bli en forhandlingssak, sier Kjetil Rekdal til Aftenposten.no

VIFs trener lover at Gashi ikke kommer til å bli en billig spiller for den tyske klubben. Han går uansett ikke til Tyskland før til sommeren, siden overgangsvinduet nå er stengt.

- Vil se mer av Gashi

Rekdal frykter heller ikke en eventuell Gashi-overgang.

— Så lenge vi vil ha toppspillere i vår klubb, må vi regne med at utenlandske klubber er interesserte. Det er bare bra, sier Rekdal.

Gashi i går på to treningsøkter med Hamburger SV.

— Han har gjort et bra inntrykk. Han er selvsikker, og er bevegelig, sier trener Thomas Doll til Hamburger Morgenpost.

Nå vil han kanskje se Gashi i en treningskamp for å få et bedre inntrykk av Vålerenga-spilleren.

Ikke kvitt viruset

Samtidig sliter Vålerenga-trener Kjetil Rekdal fremdeles med sykdom i sin tropp hjemme i Norge.

Flere sentrale VIF-spillere har den siste tiden vært slått ut av virus. Akkurat nå er det Stefan Ishizaki som er isolert fra troppen. Steffen Iversen hangler fremdeles, men er i gang med lett trening.

Men Kjetil Rekdal tror han drar til Bergen med en frisk tropp foran Royal League-kampen mot Brann neste uke

— Man kan aldri være trygg når et virus herjer i leiren her, men nå har vi fri i helgen, og dermed tror jeg at vi skal være sykdomsfrie før kampen i Bergen til uken, sier Rekdal.

Holm-brødrene er tilbake i trening, mens Christian Grindheim fremdeles er ute med ankelskade.