For FyllingenBergen handlet onsdagens oppgjør mot bunnlaget Lillestrøm, om å sikre femteplassen. Det hadde gultrøyene ingen problemer med. Timålsseier på bortebane er trener Vidar Gjesdal meget fornøyd med.

Nå gjenstår kun en kamp mot nok et bunnlag, Nøtterøy, før kvartfinale i sluttspillet venter.

— Nedrykkskampen er vidåpen, og vi er veldig glade for at de kommer til Bergen med et press på seg om å måtte vinne for å overleve, sier Fyllingen-trener Vidar Gjesdal.

Møter Haslum eller Elverum

Han mener det vil gi kamp med samme tøffhet og trykk som det Fyllingen vil få i sluttspillet.

— Vi skal ta den fighten mot et Nøtterøy-lag som sikkert blir vanvittig hardtkjempende. At vi møter en livsfarlig motstander er helt perfekt!

I sluttspillet venter enten Haslum eller Elverum, ettersom lag nummer tre og fire får velge mellom lagene som ligger på femte, sjette, syvende eller åttende plass, alt ettersom hvordan de øvrige lagene i sluttspillet velger motstander.

Sikler etter Champions League

Haslum har Bergens-laget slått to ganger, mens mot Elverum har Fyllingen et tap og en uavgjort i seriekamper.

— Jeg tror det blir litt hipp som happ hvem av dem vi møter. Uansett vil det andre laget være en knepen favoritt, sier Gjesdal.

Hva betyr sluttspillet for dere?

— I denne sesongen betyr det alt, ettersom man har endret litt på oppsettet. Nå ligger prestisjen i sluttspillet fordi vinneren får billett til Champions League. Den vil alle ha tak i, sier Gjesdal.

Sitter forsvarsblokken som den skal og laget fortsetter å prestere på topp, vil de være en outsider med alle muligheter, tror han.

— Vi er på en stigende kurve og gleder oss enormt!