Gareth Bale ble verdens dyreste fotballspiller da Real Madrid kjøpte ham fra Tottenham sommeren 2013. Nå er han en etablert stjerne på Real Madrid, og en av spillerne i troppen som snakker flytende engelsk.

Dermed var han en naturlig «fadder» da Martin Ødegaard torsdag trente med A-laget for første gang etter overgangen fra Strømsgodset.

STJERNELAG: Her er Martin Ødegaard i aksjon på torsdagens trening på Valdebebas utenfor Madrid sentrum. Rundt ham er Sergio Ramos (f.v), Isco, Gareth Bale og Karim Benzema. Foto: Getty Images

Torsdag kveld roste Bale nordmannen på Twitter. Waliseren la ut et bilde der han holder rundt Ødegaard.Til bildet skrev han teksten:

«Fint å ha Martin Ødegaard med oss på trening i dag, stortalent og fin fyr.»

Bale er ikke alene om å ha gjort nummer av Ødegaards første Real Madrid-trening. Real Madrid-fansen har skrevet mye i sosiale medier om det norske stortalentets første hverdag i hans nye liv.

Torsdag ble det forøvrig kjent at Martin Ødegaard må vente en stund til for å debutere for Real Madrid B-lag. FIFA har nemlig ikke godkjent overgangen ennå.

Presentert for en uke siden

Det norske supertalentet ble presentert som klar for klubben for ganske nøyaktig én uke siden, etter flere måneder med intense rykter og flere besøk hos Europas største fotballklubber.

Onsdag reiste Martin og pappa Hans Erik Ødegaard nedover til Madrid, etter at 16-åringen har tilbrakt den siste tiden sammen med familie og venner i Drammen.

– Det har vært fantastisk å spille fotball i denne byen. Det har vært uvirkelig hele veien, en fantastisk reise. Jeg hadde ikke forventet at det skulle gå så fort, det hadde vel ingen andre heller, sa Ødegaard da han tok farvel med Strømsgodset med en pressekonferanse mandag denne uken.