LIEGE: Daniel Berg Hestad vil ha skikkelig motstand i Europa League.

-Jeg ønske meg Liverpool. Det er et storlag som vil fylle stadion og skape stormende jubel. Det hadde vært kjempeartig. Mye bedre enn et eller annet russisk lag som er nesten like godt, og som folk ikke er så interessert i å se. I tillegg vil jeg selvfølgelig ha et par overkommelige lag, slik at vi har en ok sjanse til å gå videre, sier 40-åringen til Rbnett.

Berg Hestad rangerer bare triumfen på Mallorca i 1999 over seieren mot Standard Liege.

— Det var stort da vi kvalifiserte oss til Europa League i Heerenveen for tre år siden, men da hadde vi vært veldig gode hele året og alt gikk liksom på skinner. Nå har vi slitt lenge og ikke vært så gode. Derfor synes jeg på mange måter at prestasjonen er større og derfor at opplevelsen er enda bedre, sier Berg Hestad.

Vegard Forren var mørbanket og lykkelig på flyplassen etter kampen.

— Vanvittig deilig. Det var fortjent fordi vi har slitt skikkelig for hverandre de siste kampene. Godt å vise at vi også kan krige og være kyniske. Jeg mener vi har gode sjanser i gruppespillet hvis vi får en bra trekning. Vi kan slå gode lag, det har vi bevist mot Zagreb og Standard. Ambisjonen må være å gå videre, sier Forren.