TROMSØ/KAISERSLAUTERN : Ruben Yttergård Jenssen scoret kampens første mål etter 23 minutters spill da Kaiserslautern spilte 2-2 borte mot Union Berlin søndag ettermiddag.

Dette var den tidligere TIL-spilleren første scoring siden 11. april 2014 da han scoret ett av målene i 3-2-seieren borte mot St. Pauli på slutten av 2013/2014-sesongen.

Jenssen var godt fornøyd med scoringen.

— Jeg ble spilt igjennom med en chip i 16-meteren, tok ballen ned på kassa og scoret med yttersiden av venstre i neste kontakt med ballen nede til venstre for keeperen, sier Jenssen, som forklarer hvorfor det har gått så lenge siden sist scoring.

— Jeg var skadet halve året i fjor, ellers skulle jeg hatt noen flere scoringer, sier 27-åringen.

Ubeseiret

Union Berlin snudde imidlertid kampen, men da Jenssen ble byttet ut i 86. minutt, tok det under minuttet før mannen som erstattet Jenssen, Maurice Deville, sørget for 2-2 og poengdeling.

Kaiserslautern er fortsatt ubeseiret etter tre spilte serierunder. De åpnet med 3-1-seier borte mot Duisburg før de spilte 0-0 hjemme mot Eintracht Braunschweig og nå altså poengdeling igjen borte mot Union Berlin.

Videre i cupen

Kaiserslautern er neppe fornøyd med kun fem poeng av ni mulige, men de har også tatt seg videre i den tyske cupen da de slo ut Hansa Rostock på straffesparkkonkurranse.

Neste kamp for Ruben Yttergård Jenssen og 2. Bundesliga-klubben han spiller for er mandag 24. september hjemme mot Paderborn.