Drømmen ble en virkelighet for det unge Nærbø-laget, og det var så fortjent, så fortjent. De løp regelrett Sandnes i senk og lekte seg gjennom begge omgangene.

— Dette ble en sann drøm for oss. Vi har fyrt oss opp skikkelig til denne kampen en hel uke nå, og når det kommer 1000 tilskuere for å støtte oss, så kunne vi bare ikke tape denne kampen, sier Markus Lervik.

Han legger ikke skjul på at seieren og måten den kom på var helt vanvittig kjekk for de unge guttene fra Nærbø.

Var skikkelig steinklare

— Vi var så steinklare som vi kunne være før kampen, og vi fikk den inn i vårt spor fra første minutt. Når vi leder, og til tider veldig klart, hele kampen, så fortjente vi virkelig å vinne til slutt også, understreker han.

Selv hadde han en liten finte da han jublet etter en av sine to scoringer. Tungen kom ut av munnen og ubevisst rettet han ansiktet i retning av benken til Sandnes.

— Det var ikke noe stygt ment, var nesten ikke klar over at jeg gjorde det. Men det er klart at det er jysla stort for oss bønder og slo disse gode byassane, forklarer Lervik.

Michael Hemmer og de andre Sandnes-spillerne opplevde å stange skikkelig i muren da de ble utslått av Nærbø i cupen i kveld. Foto: Svein Hagen

Han var også snar med å takke det entusiastiske publikumet som holdt leven gjennom hele kampen fra tribunen.— Vi hadde helt klart en ekstra spiller gjennom hele kampen med publikum. Maken til stemning har jeg aldri opplevd på en håndballbane før, understreker 17-åringen.

Trenger tiden til seriestart

Sandnes-spiller Martin Hare hadde ingen problemer med å erkjenne at de tapte for et bedre lag i denne cupkampen.

— Det har jo helt klart skjedd større cupskrell enn dette gjennom tidene, men det er klart at normalt skal vi være bedre enn dem. Men det nytter ikke å tro at vi kan vinne håndballkamper hvis det vi presterer ute på banen er litt for halvhjertet, sier han.

Han er ikke i tvil om at Sandnes trenger tiden fram til serieåpningen 14. september godt.

— Vi har mange nye spillere i laget, og vi må bruke tiden godt til å få samkjørt laget skikkelig, understreker Hare.