foto
Tore Asheim, supporterblogger om Viking.

En kan la det være klinkende klart først som sist, jeg har absolutt intet til overs for John Arne Riise. Selv når vi er enige i noe, klarer han alltid å formulere seg på en måte som gjør at jeg gremmes over at vi har samme ståsted.

Det siste eksempelet var da han ville spille i Norge under fortsatt sponsing av Bettsson.

Sånn sett ville det vært naturlig at jeg nå ble med i hylekoret til Jesper Mathiesen og krevde utestengelse for hans uelegante utbrudd mot kamera.

Der han hevder at han legger seg paddeflat i etterkant samtidig som han inntar sin sedvanlige offerrolle. Det er aldri Riises feil egentlig, det er bare fordi han har et stort navn det blir oppstyr av dette.

Mario Balotelli kunne ikke hatt en t-skjorte som beskrev det bedre.

Når dette er sagt, selvsagt bør han ikke straffes. Det er pinlig for hans del, men han anklager ikke dommer for å være kjøpt og betalt. Han kommer heller ikke med trusler. En må faktisk kunne tåle såpass og ikke etterforske i tide og utide. Barn tåler dette. Fotball-Norge bør tåle dette. Egentlig burde også dommer Døvle tåle dette, selv om han er klar på at han ikke ville gjort det.

Hva er det med dette ønsket om å fjerne alt som minner om spontanreaksjoner på norske fotballbaner? Det er greit nok at vi er i 2016 og alt det der, men vi bør virkelig ha noe som minner om takhøyde.

Ikke at jeg holder pusten. Dette kan jo få fokus vekk fra Siems utgiftsposter.