Manchester City viste styrke også i ligacupen tirsdag og kjørte over hjemmelaget Sunderland på vei mot 4-1-seier.

De store klubbene har for vane å spare stjernene i den «lille» cupturneringen og mønstre tilnærmet reservelag. Manuel Pellegrini valgte å stille med det meste av sitt offensive stjernegalleri, og bunnlaget Sunderland hadde lite å stille opp.

Sergio Agüero (straffe) og Kevin De Bruyne ordnet to måls ledelse til gjestene, og keeper Vito Mannones selvmål etter drøye halvtimen førte City opp i 3-0. Like etter scoret også Raheem Sterling, og med 4-0 etter 36 minutter kunne City ta foten av gassen.

Ola Toivonen scoret et trøstemål for Sunderland i annen omgang, men da var kampen for lengst avgjort.

Swansea flyr høyt i eliteserien, men den walisiske klubben har spilt ferdig i ligacupen etter at Hull vant 1-0 på hjemmebane. David Meyler scoret vinnermålet i slutten av første omgang.

Rudy Gestede ble matchvinner da Aston Villa vant byderbyet mot Birmingham 1-0, mens Peter Crouch avgjorde da Stoke slo Fulham med samme sifre i London.

Everton er også klar for 4. runde etter å ha vendt 0-1 ved pause til 2-1-seier borte mot Reading. Gerard Deulofeu ble matchvinner.

Middlesbrough kjørte over Wolverhampton med 3-0 takket være to mål av Albert Adomah. (©NTB)