Adresseavisen vet at en representant fra Chelsea, i perioden etter Mesterliga-kampen på Stamford Bridge, har ønsket å komme til Norge for å diskutere spissens fotballframtid. Det ble avtalt et møte, uten at utfallet av dette foreløpig er kjent.

— Det er ikke kommet noe konkret fra Chelsea. Men interessen er der, sier Obrou om den saken.

Det som er klart er at rumenske Cluj ønsker å knytte til seg den ivorianske spissen.

- Cluj har sendt bud til Rosenborg om å få kjøpe Yssouf Koné med det første. Og Yssouf vil selv til Romania, sier agent Alfred Obrou til Adresseavisen.

— Det budet har ikke jeg sett, men jeg har hørt at det er interesse for Kone fra en rumensk klubb, sier Knut T. Eggen.

Men sportsdirektøren vil ikke selge spissjuvelen, og har kommet med det han mener er et godt kontraktstilbud til ivorianeren. Men det tilbudet vil neppe være i nærheten av hva Kone får i Romania. Micke Dorsin - som nylig skrev under for Cluj - hevdes å få en bruttolønn på rundt 40 millioner svenske kroner for 3,5 år.

- Vi har respekt for at spillerne våre gjør det såpass bra at andre vil kjøpe. Men uansett trenger vi ikke selge nå, sier Eggen, vel vitende om at Konés kontrakt går ut først 31. desember 2008.

— Han blir vel en dyr mann for interesserte klubber?

— Derom hersker ingen tvil, sier Eggen.

Interessen for Koné har eksplodert parallelt med at han har dunket inn mål for RBK i høst. Selv om store franske og belgiske klubber har forhørt seg, er det interessen fra Chelsea som kan gjøre at Koné avventer en eventuell rumensk overgang.