SKUFFET: Vidar skuffet hjemme mot Grorud. (Arkivfoto) SKUFFET: Vidar skuffet hjemme mot Grorud. (Arkivfoto) Foto: Carina Johansen

Vidar bort fra tabelltoppen

Vidars tilværelse på tabelltoppen varte i kun en ukes tid.

I dag ble det tap mot Grorud som vant 2-0, og selv om hjemmelagetsatte ny rekord i antall hjørnespark – 18 i tallet – så ble detaldri noen scoring ut av det.

— Alt lå veltil rette for at vi skulle fortsatt være på topp. Men vi blir forsnille, og vi vinner omtrent ikke en duell, sier Vidarshjelpetrener, Kjell Petter Schou-Andreassen.

Grorud tok ledelsen

Allerede etter femminutters spill. Et innlegg fra Kevin Mankowitz tok «feil» retning,og traff bortre stolpe og gikk overraskende i mål. En klarkeepertabbe, og denne situasjonen preget trolig Vidar i første delav kampen.

Vidar hadde nok ballen mest, men det var tamt foranmål. Og det som kom tok Grorud-keeperen Martin Jørgensen seg av påen grei måte.Heller ikke de mange hjørnesparkene førte til noe somhelst.

Grorud gikk opp til 2-0 etter 65 minutter da Føysal MohamedAhmed sendte et langskudd som gikk inn i motsatt hjørne. Motslutten av kampen da Vidar kjørte fram med alt mannskap, kom Grorudtil en farlig kontring som endte med skudd i tverrliggeren.

Bortelagethadde flere gode sjanser mot slutten av kampen, men en dyktigVidar-keeper, Bjarte Egeland, hindret flere baklengs.

Kampfakta

Vidar – Grorud 0-2

Pause: 0-1 Lassa gress

125 tilskuere

Mål: 0-1Kevin Mankowitz (5), 0-2 Føysa Mohamed Ahmed (65)

Gult kort: Ingen.