Bayern München sikret seg nok et seriegull med 2-1 borte mot Ingolstadt. Det tyske storlaget har nå vunnet Bundesliga fire år på rad, noe som aldri har skjedd tidligere.

Champagnen har ligget til kjøling lenge allerede, men lørdag kunne Pep Guardiolas mannskap endelig feire en ny tittel.

To scoringer av Robert Lewandowski var nok til å senke Ørjan Nylands Ingolstadt. Den norske burvokteren måtte se hele oppgjøret fra benken.

Bayern-spiss Lewandowski sendte bortelaget i ledelsen fra straffemerket etter 15 minutters spill. I det 32. minutt satte han inn kampens annet og lagets siste scoring. Moritz Hartmann reduserte for hjemmelaget, men Ingolstadt maktet ikke å utligne. Dermed ble det gulljubel for Bayern da dommeren blåste av.

Tabelltoer Dortmund tapte samtidig 0-1 borte mot Eintracht Frankfurt. Stefan Aigner ble matchvinner for hjemmelaget.