Zuccarello herjet og scoret to da Rangers slo naboene

Solid New York Rangers-seier i natt. Se høydepunktene!

Norske Mats Zuccarello sto for to av målene da New York Rangers vant 5–2 hjemme mot New Jersey Devils.

Etter fredagens bortetap mot Washington Capitals var Rangers klare for å reise kjerringa da de tok imot naboene fra den andre siden av Hudsonelva i Madison Square Garden.

Jimmy Vesey sørget for 1–0 til hjemmelaget med den eneste scoringen i første periode. Den kom etter drøyt seks minutter. Nesten halvveis i andre periode la Jesper Fast på til 2-0, men fire minutter senere reduserte Damon Severson for Devils.

Mats Zuccarello jubler etter at han egenhendig kontret og la på til 3–1 for Rangers. Damon Severson kunne bare se på at nordmannen tok fra ham pucken og gikk mot mål. Bill Kostroun / AP / NTB scanpix

Med fire minutter igjen av perioden var det Zuccarellos tur. Han snappet pucken fra Severson ved djevlenes blålinje. Deretter gikk han alene mot New Jersey-målet og satte pucken forbi keeper Keith Kinkaid.

Drøyt ti minutters spilletid senere – et stykke ut i den siste perioden – viste nordmannen seg fram igjen. Zuccarello og JT Miller sendte pucken fram og tilbake på tvers av banen mens de jobbet seg mot motstandernes mål. Det ble Zucca som sørget for avslutningen og la på til 4–1.

Rett etterpå reduserte Miles Wood for New Jersey, men da det var gått tolv minutter av tredje periode fastsatte Kevin Hayes sluttresultatet til 5–2 i vertenes favør.