LERKENDAL: — Alle som har noe med sport å gjøre, bli sittende. Dere har fått nok oppmerksomhet.

Det var Kåre Ingebrigtsens ord da han gikk opp på scenen under Rosenborgs bankett etter siste seriekamp.

HYLLER APPARATET RUNDT: RBK-trener Kåre Ingebrigtsen med rosende ord under banketten etter serieavslutningen. Foto: Adrian A. Aagesen

Tidligere på kvelden sa Ingebrigtsen sine gode ord om markedsavdelingen til adressa.no. På banketten etter kampen fikk han alle som jobbet i Rosenborg opp på scenen – bortsett fra spillere og trenere.— Disse er vanvittig store bidragsytere til seriegullet. Markedsavdelingen drar inn 70 millioner. 75 millioner til neste år, spøker RBK-treneren på scenen.

KOMMENTAR:

Og legger til:

— Vi har fantastiske treningsbaner og en fantastisk hverdag. Takket være dere, sier han og peker på apparatet på scenen.

Videre ber han samtlige spillere reise seg fra bordene for å gi de ansatte en symbolsk medalje på deres innsats gjennom sesongen. Hver spiller fikk en sjokolademedalje med gullpapir som de skulle dele ut.

Så tok Bruttern steget inn i det romantiske hjørnet. En bukett med roser – selvfølgelig hvite som han poengterte – skulle deles ut til den som betydde mest for spillerne i deres hverdag. Da snakket Ingebrigtsen om spillernes kjære.

— Kjærestene og konene deres vet hvordan dagene er. Det er vanskelig for dem også i deres hverdag. Dere som ikke har kjæreste, må få dere det, spøker han videre.