Rosenborg topper tabellen, men har likevel fått høre fra flere hold at Strømsgodset er et bedre lag som spiller mer underholdene fotball. I helgen uttalte blant andre TV2-ekspert og tidligere Tromsø-spiller Ole Martin Årst at han synes Strømsgodset viser mer klasse enn Rosenborg og at det er noe traust og kjedelig med trønderne.

— Det er håpløst å si at Strømsgodset er bedre enn oss. Vi er Norges beste lag og derfor leder vi serien. I hjemmkampen mot Godset spilte vi ball i hatt på dem, sier Strandberg til Adressa.no.

Spiller ikke for kritikerne

Midtstopperen bryr seg uansett ikke om kritikken fra media.

— Jeg vil heller spille solid, vinne 1-0 og bli ligamester, enn å spille underholdene og tape. Vi spiller ikke for at noen skal slikke oss oppover ryggen, sier Strandberg.

Rosenborg slo Godset 1-0 i sesongens første kamp, men på Marienlyst venter en helt annen utfordring. Drammenserne har tatt 25 av 27 mulige poeng på hjemmebane i år.

— Det blir tøft og jevnt, men oppladningen har vært helt normal. Det merkes ikke i troppen at det nærmer seg storkamp, fordi vi har knapt nok pratet om søndagen, sier 23-åringen.

- Ingenting blir avgjort

Han tror publikum kan vente seg en morsom kamp mellom Norges to beste lag, men han vil ikke kalle det en seriefinale.

— Hvis Strømsgodset vinner ligger de ett poeng foran, mens hvis vi vinner får vi et lite forsprang. Det er fortsatt veldig mange poeng som skal spilles om, så det er ingenting som blir avgjort, sier Strandberg.