Mandag kveld deles Gullballen ut i Zürich. Den er portugisiske Ronaldo storfavoritt til å vinne. Før utdelingen stilte han og de to andre nominerte, Lionel Messi og Manuel Neuer, opp for pressen. Da fikk Ronaldo spørsmål om Real Madrid-aktuelle Ødegaard.

— En god spiller, men han trenger fortsatt å vokse litt. Han er bare 16 år, men har masse potensial og en lys framtid, svarte Ronaldo om det norske stortalentet, ifølge den spanske sportsavisen AS.

Her går Martin Ødegaard rett forbi pressen uten å si et ord under oppohldet i Spania forrige uke. Foto: NTB Scanpix

Ødegaard trente med Real Madrid sist uke. Den regjerende mesterligavinneren skal være svært interessert i å sikre seg Strømsgodset-spilleren, men møter kamp av en rekke europeiske storklubber. Juan Castro jobber i sportsavisen Marca som også er en av Spanias aller største aviser. Han sier «No Way!» på spørsmålet om Martin Ødegaard får en plass på A-laget til Real Madrid.

— Han må i hvert fall spille i Real Madrid Castilla (B-laget) et par år. I Spania regner vi med at en spiller fortsatt er ung når han er 18. Det ville være utenkelig at han skulle få en plass i A-laget som 16-åring, sier Juan Castro.

(©NTB)