— Sånn er idretten. Jeg trodde på gull, men det er slike avgjørende kamper som skiller de lagene som klarer å takle presset, forklarer Sigurd Rushfeldt, etter at tapet mot Molde er et faktum.

- Ikke gode nok

— Vi har ikke vært gode nok til å ta gull de gangene vi har hatt muligheten. Det gjelder også for i år, og det må vi bare bekjenne. Vi møter et bedre lag i dag, påpeker TIL-spilleren, som ikke ønsker å skylde på et tøft kampprogram.

— Men vi merker selvsagt at vi har hatt et hardt kampprogram. I dag sprudlet vi ikke nok i spillet, forklarer finnmarkingen, som nå tror laget får en tøff jobb med å sikre seg medalje.

— Det blir et bikkjeslagsmål. Men vi skal kjempe for å ta medalje, og jeg tror det kan være realistisk å ta sølv, spår målkongen.

Vil revansjere tapene

Også TIL-trener Per-Mathias Høgmo har fortsatt tro på medalje, selv om TIL nok en gang har spilt seg ut av gullkampen etter at de hadde muligheten til å avgjøre det hele selv.

— Poengfangsten i de siste kampene har ikke vært bra, men vi er en liten klubb der det er få som er med og drar lasset, så det er først og fremst grunnen til at det har blitt slik. Nå må vi sette alle krefter inn på å revansjere oss, for med tre strake tap blir det vanskelig å henge med i medaljekampen, forklarer TIL-treneren.

Han oppsummerer kampen mot Molde:

— Molde er litt bedre enn oss i dag, men kampen er ganske jevnspilt fram til Koppinen er veldig uheldig og setter ballen i eget mål. Selv om vi etter hvert fikk satt et visst trykk på Molde, fikk vi ikke betalt for det.

Preget av tett kampprogram

Høgmo peker blant annet på lagets tette kampprogram den siste uka når han får spørsmål om hva som kan være grunnen til at TIL gikk på sitt tredje strake tap i eliteserien.

— Vi har ikke snakket høyt om det, men vi merket i dag at tre tette kamper satt i beina på spillerne. I tillegg har vi hatt seks reisedager på kort tid, påpeker Høgmo, som mener TILs siste kamper også har vært preget av en del tilfeldigheter.

— Det var rett og slett et litt slitens TIL-lag som møtte Molde i dag, innrømmer TIL-treneren, som hadde håpet at et tett kampprogram ville slå positivt ut på spillerne.

— Vi fikk ikke den responsen i dag som vi hadde håpet på.