STAVANGER (Aftenbladet): — Å score mål er selvfølgelig viktig for selvtilliten, men jeg synes at hele laget jobber godt nå. Da er det herlig å lykkes sammen, sier Berisha til Aftenbladet.

Viking-spissen avgjorde kampen mot Molde etter 72 minutter.

— Oss mot resten

— Jeg hadde en mulighet til å gå på avslutning også før pause, men da valgte jeg pasning. Derfor ville jeg prøve på egenhånd da Jon Dadi (Bödvarsson) vant ballen på midten og spilte meg fram. Jeg hadde kontakt med ham i øyekroken, men valgte likevel å gå på skudd. Det var jo ikke så dumt, sier matchvinneren.

Han erkjenner at alle utskiftningene i administrasjonen har tent spillergruppen litt ekstra.

— På en måte er det oss mot resten. Kjell (Jonevret) har sagt at vi ikke skal la oss påvirke av det som skjer i etasjen over oss, og vi har forsøkt å utnytte det til noe positivt. Det fungerte bra i dag. Å slå Molde er utrolig kjekt, innrømmer Berisha.

Gikk ikke i krigen

Like fornøyd var ikke Tommy Høiland. Den tidligere Bryne, Viking og Sandnes Ulf-spissen ga Molde ledelsen midt i første omgang, men etter pause var fjorårets dobbeltvinnere en stor skuffelse.

— Det var OK de første 20 minuttene, men så ble vi kriget i senk. Vi gikk ikke i duellene og vant ikke andreballene. Det nytter ikke mot et lag som Viking. Vi visste at dette var en vanskelig bortekamp, og jeg tror flere lag vil få problemer her i Stavanger. For oss gjelder det å reise seg så fort som mulig. Selv om vi har tapt to kamper, er det tross alt bare spilt seks serierunder, sier Høiland til Aftenbladet.

KAMPFAKTA:

Eliteserien fotball menn, 6. serierunde

Viking-Molde 2-1 (1-1)

Viking stadion, 7086 tilskuere

Mål : 0-1: Tommy Høiland (22), 1-1: Samuel Adegbenro (44), 2-1: Veton Berisha (72)

Gult kort : Mattias Moström, Joona Toivio og Harmeet Singh, Molde og Makthar Thioune, Viking.

Dommer: Espen Berntsen, Fart.

Viking (4-4-2): Iven Austbø – André Danielsen, Karol Mets, Anthony Soares, Kristoffer Haugen – Samuel Adegbenro (Steinthor Thorsteinsson fra 79.) Joackim Jørgensen, Makthar Thioune (Magne Hoseth fra 85.), Yann-Erik de Lanlay – Veton Berisha, Suleman Abdullahi (Jon Dadi Bödvarsson fra 64.)

Molde (4-4-2) : Ørjan Håskjold Nyland – Martin Linnes, Ruben Gabrielsen, Joona Toivo, Per-Egil Flo – Mattias Moström (Thomas Kind Bendiksen fra 46.), Harmeet Singh, Daniel Berg Hestad (Etzaz Hussain fra 79.), Mohammed Elyounouissi –Ola Kamara, Tommy Høiland (Sander Svendsen fra 73.)