DNB ARENA (Aftenbladet): Stavanger Oilers knuste Lillehammer 6-2 i den første semifinalen i sluttspillet fredag kveld. Kveldens store mann ble Martin Strandfeldt. Før kveldens kamp hadde han 497 poeng for Oilers.

Da svensken satte spikeren i kista med 6-2-målet, sitt tredje for kvelden, eksploderte DNB Arena. Samtlige 3478 tilskuere reiste seg opp og ga stående applaus for mannen som dermed rundet 500 poeng for Stavanger-klubben.

— Det er et øyeblikk jeg kommer til å minnes når karrieren er over. Jeg elsker virkelig dette publikummet, sier Strandfeldt til Aftenbladet etter å ha nærmest senket Lillehammer på egenhånd.

— Men akkurat nå er det vanskelig å ta inn over seg. Vi er midt oppi sluttspillet, og nå er det bare Lillehammer som gjelder. Men jeg skal godte på denne kaken i kveld, også er det ny kamp på søndag, sier Strandfeldt til Aftenbladet etter å ha senket Lillehammer.

Håper på ny kontrakt

Trener Petter Thoresen nøt også øyeblikket da Strandfeldt mottok fortjent hyllest fra fansen mens et bilde av svensken med påskriften «500» prydet kuben over isen.

— Det var selvfølgelig kjekt å se. Martin er en skikkelig goalgetter, og det var herlig å se at han var på plass, sier Oilers-treneren.

Strandfeldt er en av flere Oilers-spillere på utgående kontrakt. Svensken har allerede gitt uttrykk for at han ønsker å bli i Oilers, men klubben har sagt at de vil avvente å signere noen spillere til etter sesongen.

— Jeg har en god dialog med klubben. De har sagt at de ikke signerer noen nå, og det får jeg bare leve med og fortsette å levere. Jeg føler jeg er god nok til en ny kontrakt – uavhengig av om jeg scoret tre mål mot Lillehammer eller ikke.