Manchester City henger med i gullkampen selv om Chelsea ikke taper. For laget har Agüero, og da hjelper det lite hva motstanderen finner på.

Sunderland kom best i gang da en klarering av City-forsvaret gikk via Connor Wickham og utmanøvrerte Joe Hart.

Hos Manchester City fikk Sergio Agüero akkurat det lille rommet han behøvde da han dro seg fri og banket inn utligningen med et presist skudd fra 15 meter. Det var argentinerens 13. seriemål.

Stevan Jovetic sendte gjestene opp til 2-1 seks minutter før sidebytte. Ti minutter etter hvilen var backen Pablo Zabaleta frampå og gjorde 3-1

Etter drøye 71 minutters spill begynte hjemmepublikum å forlate stadionet. Årsaken var at Agüero hadde gjort 4-1 og sitt 14. mål for sesongen.

– Sergio er bare 26 år og han kan forbedre seg hver eneste dag. Akkurat nå ser vi ham på et veldig høyt nivå. Ikke bare scorer han, men han spiller også bra, sa City-manager Manuel Pellegrini til BBC.

– Jeg synes han er blant verdens fem beste spillere. Han scorer ikke bare mål, men spiller også bra, la City-manageren til.

Manchester City dro Stadium of Light med en litt dyster statistikk. Laget hadde nemlig ikke vunnet der på fem forsøk, og de fire siste kampene mot Sunderland har dessuten endt med tap. De regjerende mesterne kommer fra fire seire siden forrige tap, slik at selvtilliten var på topp.

Arsenal – Southampton 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Alexis Sanchez (89).

60.025 tilskuere.

Chelsea – Tottenham 3-0 (2-0)

Mål: 1-0 Eden Hazard (19), 2-0 Didier Drogba (22), 3-0 Loic Remy (73).

41.518 tilskuere.

Everton – Hull 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 Romelu Lukaku (34), 1-1 Sone Aluko (59).

34.645 tilskuere.

Sunderland – Manchester C. 1-4 (1-2)

Mål: 1-0 Connor Wickham (19), 1-1 Sergio Aguero (21), 1-2 Stevan Jovetic (39), 1-3 Pablo Zabaleta (55).