NRK: Hoftun tilbudt en halv million i RBK-forlik

Rosenborg vil inngå forlik med Erik Hoftun og har tilbudt ham 500.000 kroner for å droppe søksmålet mot klubben. Hoftun har takket nei til tilbudet, ifølge NRK.

Publisert: Publisert:

Erik Hoftun (t.v.) er tilbudt 500.000 kroner for å droppe rettssaken mot RBK. Kåre Ingebrigtsen (i bakgrunnen) er ikke gitt samme tilbud, ifølge NRK. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

  • ole.henrik.tveten@ntb.no
Denne artikkelen er over ett år gammel

Kåre Ingebrigtsen og Hoftun fikk i juli i fjor sparken som trenere i Rosenborg, og de har gått til sak mot klubben fordi de mener de ble avskjediget på ugyldig vis.

Søndag møttes partene i Sør-Trøndelag tingrett til meklingsmøte. Ifølge NRK endte det med at Hoftun ble tilbudt en halv million kroner for å droppe søksmålet mot RBK. Dette skulle komme i tillegg til etterlønnen den tidligere assistenttreneren allerede har fått.

  • Har du lest denne? Horneland og Rosenborg enige: - Deilig å ha det overstått

Hoftun har takket nei til tilbudet, og dermed ser det ut til at saken går som planlagt i Sør-Trøndelag tingrett fra 21. januar.

Rosenborg skal ikke ha gitt samme tilbud til tidligere hovedtrener Ingebrigtsen. Ingebrigtsens advokat ønsker ikke å kommentere saken.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Rosenborg BK
  2. Erik Hoftun