Manglerud Star vant Oslo-derbyet

Vålerenga tapte.

Publisert: Publisert:

Det gikk hett for seg i duellene søndag, i kampen mellom MS og Vålerenga. Foto: Fredrik Hagen, NTB Scanpix

  • NTB

VÅLERENGA - MS 2–4

Manglerud Star slo Vålerenga 4-2 i eliteserien i ishockey søndag. De tre poengene var svært kjærkomne i kampen for å unngå nedrykk.

Corey Elkins ble dagens mann for Manglerud Star i Oslo-derbyet. Amerikaneren avgjorde kampen med to scoringer i siste periode.

Etter to perioder var det 2-2 og dødt løp etter at Vålerenga hadde utliknet bortelagets ledelse to ganger.

Seieren var av det meget viktige slaget for Manglerud Star. Oslo-klubben er nå kun tre poeng bak Narvik i kampen om å unngå den andre plassen som gir spill for å unngå nedrykk fra eliteserien.

Grüner synes fortapte på bunnen av tabellen.

Les også

Oilers-planen fungerte - tok imponerende borteseier

Lillehammer knuste Narvik 7-1 søndag. Her fra en tidligere kamp mot Vålerenga. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Frisk avgjorde

Tabelljumboen klarte heller ikke få med seg poeng fra bortemøtet med tredjeplasserte Frisk Asker søndag, men gjestene ga seg ikke uten sverdslag.

Oppgjøret endte til slutt 3-2 etter at Fredrik Lystad Jacobsen, Lavoie Alexandre og Mikkel Christiansen scoret for hjemmelaget.

Björn Sunnqvist tente håpet om poeng for Grüner med sin 2-3-redusering tidlig i siste periode, men utlikningen kom aldri.

Dermed er Frisk fortsatt tabelltreer, tre poeng foran Lillehammer på plassen bak.

Les også

NHL-veteran herjet med Vålerenga - sikret storseier i Oslo-derby

Lillehammer slo tilbake

Nevnte Lillehammer lå på sin side under mot nedrykkskandidat Narvik søndag, men slo hardt tilbake i annen periode og sikret en enkel 7-1-seier.

Narvik kom til søndagens kamp kom laget med to viktige 5-4-seirer i bagasjen, men klarte ikke å vinne sin tredje på rad mot Lillehammer.

Det åpnet riktignok godt da Jonathan Léman sendte laget fra nord i ledelsen like før første pause, men i annen periode reiste Lillehammer seg.

Mål fra Joakim Arnestad, Nick Dineen, Jacob Noer og Martin Gran sørget for at Lillehammer ledet 4-1 før tredje og siste periode.

Der scoret Lillehammer ytterligere tre ganger og sikret inn en komfortabel 7-1-seier. Gran sto for to av målene i perioden og ble kampens toppscorer med tre totalt. Lillehammer hadde to strake tap før søndages oppgjør.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Vålerenga hockey
  2. Manglerud Star
  3. Ishockey
  4. Eliteserien (hockey)
  5. Get Ligaen