TUIL-spissen fikk en vridning i kneet etter en halvtime av kampen mot Bodø/Glimt søndag. Ahamed haltet av banen, og var mandag i MR-undersøkelse i Tromsø.

– Som fotballspiller tenker man alltid de verste tankene når slikt skjer. Enten man er 17 eller 31 år, sier kapteinen til iTromsø.

Resultatet etter å ha tatt bilder av kneet var heldigvis for Ahamed og TUIL oppløftende.

– Alt var helt fint, og det var en lettelse å få den beskjeden, sier Ahamed til iTromsø.

Mohammed Ahamed Foto: Tomas Rolland - Digitalsport

Tilbake onsdag

Ekstra godt er det nok for spissen som gjennom mange sesonger har slitt med skader som har holdt han borte fra fotballbanen i lange perioder.

– Jeg håper å være i trening allerede onsdag, sier Ahamed.

Søndag venter Alta i generalprøven, en kamp Ahamed gjerne vil få med seg. Han har nemlig bare spilt 75 minutter fotball i vinter fordelt på en omgang mot TIL og 30 minutter mot Glimt.

– Jeg spilte bare en kamp før sesongstart i fjor, og da scoret jeg 19 mål. At vi endelig får en kamp på hjemmebane i vinter blir godt, sier Ahamed.

Den tidligere eliteseriespilleren er klar for TUILs comeback i 1. divisjon der Åsane venter i første hjemmekamp 2. april. Så kommer i rekkefølge Kongsvinger, Start, Bodø/Glimt og Mjøndalen i rask rekkefølge på besøk til TUIL Arena.

– Det kribler når du jeg hører de navnene. Med all respekt for Senja og Skeid, men det er disse lagene vi har lyst til å møte. En god start gjør også at vi slipper peset fra dere i media, sier Ahamed.

Rask avklaring

Fysioterapeut Stig Riise fulgte opp Ahamed etter skaden søndag.

– En slik smell kan gjøre vondt der og da, men heldigvis viste det seg at skaden ikke var noe. Dette var viktig å få raskt avklart, og den hjelpen vi fikk for å få raske svar for «Mo» var veldig bra, sier Riise til iTromsø.