Det mest spektakulære resultatet i en åpningskamp kom antakelig i 1980, da Lillestrøm slo Lyn 6-4! Året før vant Vålerengen 5-4 over Mjøndalen, også det i første runde.

Resultatene i 1. serierunde kan både villede og veilede. Derfor har du fortsatt muligheten til å registrere dine tips for sesongen.

Registrer tipsene dine her

Den største overraskelsen stod Sarpsborg for, som slo Brann 3-0. Sammen med Stabæk topper de nå tabellen. Gullfavoritt Rosenborg ga fra seg en klar ledelse i sluttminuttene mot Viking. Hva sier det om trønderne? Var 4-2 den virkelige styrkeforskjellen mellom Strømsgodset og Start? Er Molde i rute og Vålerenga på vei ned? Hva med Aalesund?

Stabæk slo Sogndal 3-0. Foto: NTB scanpix

I god tradisjon fyller ekspertene avisspaltene med tips før sesongstart, og begrunner dem gjennom sine analyser. Det som er helt sikkert; De bommer alltid. Og tidvis grovt.Eliteserietabellen har nesten 21 tusen milliarder mulige utfall. Kanskje lønner det seg å tippe med hjertet?

Nå inviterer vi deg til å dele dine tips med oss. Registrer deg og send inn hvordan du tror eliteserietabellen 2014 ser ut etter 30 spilte runder.

Utfordre en venn, kollega eller kjæreste – og vær med i konkurransen om en iPad mini.

Frist 3. april

Etter hver serierunde blir stillingen oppdatert – og du kan hele tiden se hvordan du ligger an i forhold til de andre deltakerne eller folk du kjenner.

Trenger du litt hjelp på veien?Slik har vår fotballekspert Lars Tjærnås tippet.

Det er mulig å sende inn dine tips frem til 3. april. Da har du også første serierunde til å vurdere styrkeforholene mellom lagene.

Lykke til!

Registrer tipsene dine her

Følg Sportsdøgnet