– Å gjøre slikt er ikke noen klok handling, sier Roald Bruun-Hanssen.

Mandag hadde Branns sportssjef pressekonferanse sammen med Andresen. Der sa Brann-kapteinen at han ikke kom til å forlenge kontrakten med Brann.

Før det var fremdeles Andresen Brannkaptein, og skal samtidig ha forhørt seg i Fotball-Norge om spillere og kunne tenke seg å komme til Vålerenga.

I går skrev BA at Andresen ønsket seg Brann-trenerne Patrik Hansson og Dan Riisnes til VIF. BT har fått bekreftet at disse ble kontaktet før Andresen ble presentert som Vålerenga-trener tirsdag.

– Vi har aldri blitt informert om at Andresen ønsker noen i vårt trenerapparat som er under kontrakt, sier Bruun-Hanssen

Etter tirsdagens pressekonferansen i Oslo ringte han til Andresen og avbrøt øyeblikkelig arbeidsforholdet med klubbens kaptein.

– Han kan ikke jobbe for to klubber samtidig, sier sportssjefen og bekrefter at også lønnsutbetalingene nå er et avsluttet kapittel.

Selv om Andresen dermed skulle bli frisk til landskampene mot Tyrkia og Malta er han uaktuell for Branns to siste Uefa-cupkamper mot Dinamo Zagreb (29. november) og Basel (5. desember).

Om Andresen ønsker seg Brann-spillere til Vålerenga er det bare å ta kontakt i følge Bruun-Hanssen.

– Nå jobber han for Vålerenga. Ønsker klubben å hente spillere fra oss er de velkomne til å ta kontakt om de gjør det på den riktige måten. Om de får noen er en helt annen sak.