De to angrepsspillerne var sterke bidragsytere på Alfheim forrige sesong. Mourad som klubbens toppscorer med åtte mål. Kayke med fem fulltreffere i høstsesongen.

Ingen av dem fikk forlenget sine låneavtaler, og har i vårsesongen spilt for henholdsvis Aalborg (Kayke) og Portimonense (Mourad). Der ble det ingen forlengelse ved sesongslutt, og nå er begge klubbløse.

Mourad til Iran?

George Mourad er for tiden hjemme i Sverige, og trener med sin gamle klubb IFK Göteborg. Han har ingen formening om hvor ferden går videre, men enkelte svenske nettsteder linker han til GAIS. Mourad scoret ett mål i Portugal, mot Porto, mens Portimonense rykket ned fra toppserien.

— Jeg har ikke stengt noen dører. Det er helheten som skal stemme. Flytter man hjem så har man nok gjort mitt utenlands. Da blir man her og kanskje etablerer familie. Skal man spille videre i utlandet, må det bli nå, sier Mourad til eurosport.se .

I helgen ble han for øvrig linket til iransk fotball av Aftonbladet. Fire svenske spillere skal være aktuell for millionlønninger for 10 måneders spill i Iran.

- Jeg vet det er interesse, men kjenner ikke detaljene, sier Mourad til Aftonbladet.

Kayke til Norge?

Kayke sto for tre mål på syv kamper da Aalborg i vår unngikk nedrykk fra superligaen i Danmark med en hårsbredd. Brasilianeren var på sitt beste veldig god, men varierte i prestasjonene. Nå ønsker Aalborg en annen type angriper.

Selv avventer Kayke fremtiden.

— Det er interesse fra flere land, blant annet Norge, Sverige og Holland. Et par andre danske klubber er også i bildet, sier Kaykes svenske agent, Jesper Norberg, til nettstedet bold.dk .

TILs Morten Kræmer ønsker ikke å kommentere om fjorårets TIL-duo er aktuell for mer spill i Tromsø, men det virker ikke spesielt nærliggende på det nåværende tidspunkt.