Gareth Southgate overtar manageransvaret for det engelske landslaget på midlertidig basis etter at Sam Allardyce trakk seg tirsdag kveld. Southgate kommer fra jobben som U21-trener og får ansvaret for å lede laget i kampene mot Malta, Slovenia, Skottland og i privatlandskampen mot Spania.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

Perioden kan fort bli sett på som et prøveperiode, og den tidligere Aston Villa-, Middlesbrough— og Crystal Palace-forsvareren kan fort få jobben på fast basis.

Men akkurat som forrige gang, og det er ikke så veldig lenge siden, er det mange kandidater til jobben.

LES OGSÅ:

Her er noen av managerene som kan være aktuell for jobben:

Harry Rednapp

Har trent en rekke med lag i England, blant annet Tottenham. Ble utnevnt som manager for Jordan i vår. Har tidligere vært anklaget for korrupsjon og ble arrestert. Ble senere sluppet fri uten tiltale.

Harry Redknapp tok over Jordan sitt landslag i 2016. Foto: NTB SCANPIX

Eddie Howe

Bournemouth-treneren er en av Englands beste unge trenere med sine 38 år. Ledet laget opp i Premier League, og unngikk nedrykk. Prioriterer å hente spillere som passer inn i spillestilen han foretrekker, så det kan bli en utfordring når det kommer til de største stjernene i England.

Eddie Howe er yngstemann av de aktuelle managerene. Foto: NTB SCANPIX

Jürgen Klinsmann

Tyskeren kjenner til engelsk fotball godt etter mange år som Tottenham-spiller. Har trent Tyskland, og trener nå USA. Tok USA til sluttspillet i VM i 2014.

Klinsmann tok USA til sluttspillet i forrige VM. Foto: NTB SCANPIX

Glenn Hoddle

Var trener for England fra 1996 til 1999, og jobber i dag med fotballanalyse. Måtte gå av etter en kommentar om at handikappede ble straffet for synder i sitt tidligere liv. Var interessert i jobben i sommer, og har gode resultater å vise til etter forrige runde.

Hoddle har ledet England før, og leverte gode resultater. En uttalelse om handikappede førte til at han måtte gå av. Foto: NTB SCANPIX

Arsene Wenger

Kontrakten franskmannen har med Arsenal går ut til neste sommer, og Wenger sa i sommer at han ville vurdere landslagsjobben dersom han fikk tilbudet. Har ledet Arsenal til tre Premier League-titler og tatt laget til Champions League hele 19 ganger. Ifølge Telegraph er han favoritt til å ta over.

Arsene Wenger er noe så sjelden som en manager som har sittet flere år i en Premier League-klubb. Men kontrakten går ut neste sommer, og kanskje er det på tide med noe nytt? Foto: NTB SCANPIX

Alan Shearer

Har så godt som ingen trenererfaring, så er en outsider. Han har bare ledet Newcastle i åtte kamper og tapte fem av dem. Men har en solid fotballkarriere bak seg og har tidligere sagt han ønsker England-jobben.

Alan Shearer kan ikke skryte av mye manager-erfaring. Foto: NTB SCANPIX

Guus Hiddink

Har solid internasjonal erfaring. Har vært sjef i Nederland, Sør-Korea, Australia, Tyrkia og Russland, og har levert gode resultater med flere landslag. Ble kåret til årets trener i 2002. Jobber som rådgiver i Chelsea.

Han har vært landslagssjef i mange land, og kan være Englands neste sjef. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB scanpix

Steve Bruce

Han ble kontaktet av FA i sommer etter Hodgsons avgang. Ga seg i Hull etter en krangel med eierne av klubben i sommer. Har ikke toppresultater å vise til, men ledet både Birmingham og Hull opp i Premier League, og Hull til FA-cupfinale i 2014.

Steve Bruce var høyaktuell for jobben i sommer. Foto: NTB scanpix

Alan Pardew

Crystal Palace-manager i dag, og var en av favorittene da jobben var ledig i sommer. Da følte han ikke at han var klar, men er han det nå? Har ikke all verdens av resultater å vise til, men ledet laget til FA-cupfinalen i forrige sesong.

Alan Pardew leder i dag Crystal Palace. Foto: Digitalsport

Claudio Ranieri

Leicester-treneren har hatt voldsom suksess med laget det siste året. Vant overraskende serien forrige sesong, og selv om lager sliter i år, har de gjort sakene fra i Champions League. Har en lang, lang CV, med 15 klubber siden 1987, blant annet Napoli, Atletico Madrid, Chelsea, Juventus, Inter og Hellas. Utelukket ikke å bli England-trener da han fikk spørsmålet etter Leicesters seier i Champions League tirsdag.

Claudio Ranieri leder Leicester til et overraskende gull forrige sesong. Foto: NTB scanpix

Roberto Mancini

Har en solid trenerkarriere med Fiorentina, Lazio, Inter, Manchester City og Galatasaray på cv-en. Har vist at han liker britisk fotball, og er ledig på markedet.

Roberto Mancini er for tiden uten jobb. Foto: Felice Calabro, Ap